Home Animals

Harnassen/Tuigen

<< Vorige - Volgende >>


Fietsharnas Profi (verstelbaar) Kopstuk


Artikelcode: 10403Fietsharnas Profi (verstelbaar) Kopstuk
Fiets/wandeltuig voor oa puppen van middelgrote en grote rassen. Dit fiets/wandeltuig kun je verstellen naar mate de pup groter wordt. Maar ook voor honden die tussen 2 maten invallen van het Fiets/wandeltuig Profi.
Het is zeer comfortabel voor de hond tijdens fiets- of wandeltochten. Dit tuig is gevoerd met fleece, (een gedeelte van het kopstuk is niet gevoerd, zodat dit te verstellen is.) waardoor het niet schuurt en dus geen kale plekken veroorzaakt bij honden met een dunne vacht. Als de hond trekt word de druk verdeeld over de borst en de schouders, hierdoor worden de schouderspieren gestimuleerd en blijft de nek gevoelig voor correctie. Doordat de hond niet aan de halsband vast zit, wordt de adem niet afgesneden als hij/zij trekt.

Het tuig is verstelbaar bij de nek en bij de buik.

Meet de omtrek van de nek vanaf de schouderbladen tot het puntje van het borstbeen. Als de hond het fietstuig aan heeft moet u het knobbeltje van het borstbeen op de rand van het fietstuig voelen. Als het knobbeltje van het borstbeen veel lager zit als de rand van het fietstuig dan zit hij te strak, en bestaat er de kans dat de hond het door bijt om meer lucht te krijgen. U dient dit regelmatig te controleren bij honden die in de groei zijn.

Maat 1 omvang van de nek ca 40-62 cm
Maat 2 omvang van de nek ca 42-82 cm
€ 38.95 incl. btw
Aantal